בר מצווה בתקציב מוזל יותר....

Re: בר מצווה בתקציב מוזל יותר....

הודעהעל ידי אביטל ב ה' מרץ 11, 2010 1:49 pm

את אומרת שאני יכולה לקחת את המילה שלך?
היא לא תכעס עליי?
כי אם כן אני בהחלט מתכוונת להעתיק את זה ולהעביר את זה הלאה גם לפורום החתונה פה וגם בכלל..
אני מכירה הרבה אתרי חתונה מכיוון שגם אנחנו ככה בעסק אז זה נשמע לי בהחלט חשוב עד מאוד!!!
אני באופן אישי רק על גבי הפורום הזה נתקלתי בשמו של עו"ד אורי דניאל ואני חושבת שכדאי באמת שיותר אנשים יידעו מי הוא ומה הוא בדיוק עושה ( אם כי יש כל כך הרבה דברים שבאמת אני עוד לא הבנתי עד הסוף אפילו שביררתי פה ושם )
על מנת שיוכלו להיעזר בשירותיו.
אז אני יכולה לסמוך עלייך כי דניאל תאשר? או שאני כבר אחכה שהיא תכנס ותאמר לי בעצמה?
אביטל

הודעהעל ידי אפרת ב א' מרץ 14, 2010 12:11 pm

אביטל אני לא מבינה על מה ההיסטריה? זה לא איזה חוזה דוגמנות , זאת בסה"כ הודעה בפורום שבה היא ממליצה לך על עו"ד ,
אני חושבת שמותר לך ואפילו ממולץ להעביר את זה הלאה.
אפרת

הודעהעל ידי מיקה ב ב' מרץ 15, 2010 3:26 pm

לא נכון אפרת, אם הבחורה המדוברת לא ממש מעוניינת שזה יפורסם במקומות אחרים מסיבות כאלה ואחרות אז זה בודאי לא יתאים לה.
גם אביטל ציינה שהיא רוצה לפרסם את זה בפורומים שונים מה שעלול להתפרש גם כסוג של פרסום ואולי דניאל לא מעוניינת בכך.
אל תשכחי גם שהיא מדברת בשבחו של עו"ד אורי דניאל , לא שזו בעיה אבל בכל זאת.
בכל אופן אני מבינה אותה אם כי היא אכן מעט היסטרית :)
מיקה

הודעהעל ידי דניאל ב ב' מרץ 15, 2010 4:21 pm

שלום לך אביטל יקירתי!
כמובן שאני מסכימה לך, אין פה דילמה בכלל.
ככל שיותר אנדים ישמעו על עו''ד אורי דניאל אני אשמח, אני לא סתם
ממליצה עליו בחום, אינ באמת מתכוונת לזה.
לי הוא ייעץ כל כך הרבה, אני לא חושבת שהייתי פוגשת בעורך דין שהיה מעניק לי את
אותו שירות.
לכן יקירתי, את חופשיה לעשות זאת.
דניאל

הודעהעל ידי אביטל ב ו' מרץ 19, 2010 11:13 am

תודה רבה לך!!
אני אעתיק את הודעתך ואוסיף דברים נוספים על מנת לעזור לזוגות לפני חתונה אם הם צריכים עזרה בעניני נדל"ן..
אם יש לך עוד דברים אולי שחשוב לך לציין מהיכרותך עם עו''ד אורי דניאל שאת חושבת שיוכלו להיות לעזר של אנשים נוספים אז תכתבי לי אותם גם..
אני פשוט רוצה לכתוב הודעה שתמצה את העניין ושבאמת אנשים יוכלו להיעזר בזה.
אני פשוט יודעת מאחותי שמתחתנת והם עכשיו מחפשים דירה לגור בה כמה זה קשה ואיך אנשים מרגישים לפעמים שהם יכולים לעבוד עליהם כי הם זוג צעיר שלראשונה מתנסים בעניין הזה, כך שאני בטוחה שהיא יכולה להיעזר בשירותיו של עו"ד אורי דניאל ואני בטוחה שיש עוד המון כמוהם.
אז תודה לך ואם יש לך משהו להוסיף תודיעי לי!! :D
אביטל

הודעהעל ידי אסתי11 ב ב' מרץ 22, 2010 3:53 pm

אני חושבת שכבר הוספתן כל מידע אפשרי על עו''ד אורי דניאל .
אם יש לכן עוד מידע נוסף עליו אני פשוט אהיה המומה, מה עוד אתן הולכות לשלוף מין השרוול.
באמת שזמן רב לא נתקלתי בבן אדם שכזה, איש אשכולות, אני חושבת שגם את זה
הספקנו לציין מקודם.
אסתי11

הודעהעל ידי אביטל ב ב' מרץ 22, 2010 4:08 pm

לא לא, מבחינת מידע אני מתכוונת עוד תחומים שאת יודעת אולי ש עו"ד אורי דניאל עוסק בהם, או תחומים שהמשרד שלו מתמחה בהם..
סתם שכבר יהיה לי מידע שלם עליו למסור לשאר האומה..
את יודעת, אם אני כבר עושה משהו אני אוהבת לעשות את זה עד הסוף ובצורה הכי טובה שאפשר...
אביטל

הודעהעל ידי אפרת ב ב' מרץ 22, 2010 4:28 pm

עוד מעט גם תספרו שהוא עוסק גם ב תרגום מסמכים לאנגלית , באמת איש אשכולות הבחור הזה.
אני רק שואלת איפה הוא מוצא את הזמן לכל העיסוקים האלה, הוא בטח כל כך מסור לעבודה שלו שאין לו בכלל זמן פנוי.
אפרת

הודעהעל ידי מיקה ב ד' אוגוסט 25, 2010 9:38 am

כן טוב זה בטוח שהוא עושה את כל הדברים בצורה הטובה ביותר..
אבל אני רוצה שניה להחזיר אותנו לנושא השרשור... אני באמת הייתי שמחה לעזרה בנידון כי בעוד חצי שנה יש לבן בר מצוה ואנחנו מתחילים לחשוב על אופציות ואני לא רוצה שנגיע למצב שבעלי מתחיל לחפש עבודה שנייה ב ג'ובסיטי ולכן הייתי שמחה לשמוע מכן הצעות תפעול זולות יותר לעניין אם כי כמובן לא 'מעפנות' כמו שהילד אומר ;)
מיקה

הודעהעל ידי hadar ב ה' ספטמבר 02, 2010 10:30 am

הדרך הראשונה היא להחליט אם עושים טיול בחו"ל או אירוע בארץ כי גם וגם זו הוצאה כבדה ועמוסה מידי. אני חושבת שאם תחליטו על טיול לחו"ל לכו לסוכנות יש להם שם המון חוברות ומגזינים בנושא טיולי בר מצווה תעיינו ותראו לפי התקציב שלכם מה עומד בו ומה לא לפני שתתחייבו לעבודות נוספות ותקרעו את עצמכם מסביב לשעון כדי להרים אירוע.
hadar

הקודםהבא

חזור אל ברמצווה/בת מצווה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

בלוני הליום, בלוני ענק, בלונים מודפסים, גמבורי, זיקוקים, ליצנים, מברק מזמר, מופעי לייזר, נפצים, קוסמים, רקדניות בטן, בר מצווה, הזמנות לארועים, הפקת ארועים, חינות, חתונות, ימי הולדת, מסיבות הפתעה, מסיבות פרטיות, מסיבת רווקות, מסיבת רווקים, אהלים והצללות, במות, הגברה ותאורה, השכרת ציוד לחתונות, כסאות לחתונה, מתקני נוחיות ניידים, ציוד אור קולי, ציוד לארועים, ציוד לחתונות, אמני בידור, הרכבים מוסיקליים, זמרים, להקות, מתופפים, פירוטכניקה, תקליטנים, אולמות ארועים, ארועים בגני ארועים, ארועים על המים, בתי ארועים, בתי מלון לארועים, מועדונים לארועים, מסעדות לארועים, אלבומים דיגיטלים, אלבומים מעוצבים, הפקת קליפים, הקרנה על מסכים, צילום ארועים, צילום וידיאו, צילום סטילס, בארים לארועים, דוכני מזון, עוגות לארועים, קייטרינג, שף לארועים