שלום לכולם!!!

שלום לכולם!!!

הודעהעל ידי אביטל ב ג' ספטמבר 15, 2009 10:48 am

בת דודה שלי בשעה טובה מתחתנת עם בחיר ליבה...
הם לא גרים כרגע בארץ מכיון שיש לבחור עבודות בארה"ב.
הייתי שמחה לדעת אם מישהו מכיר אולמות טובים בארה"ב-ומשהו שהוא בסטנדרט שיש בארץ בתחום הזה.
אשמח לשמוע תודה רבה!
אביטל

Re: שלום לכולם!!!

הודעהעל ידי אסתי11 ב ד' ספטמבר 30, 2009 10:25 am

האם הם כבר גרים שם?
אם התשובה חיובית אזי הם יותר בקיאים בנושא האולמות אירועים ואני בטוחה שתהיה להם בחירה טובה.
אם התשובה הינה שלילית אפשר לחפש גם בגולגול ''אולמות אירועים בארה''ב'' .
חברה שלי שלומדת איתי בקורס חשבי שכר גם עברה לגור בארה''ב בגלל בן זוגה.
אסתי11

הודעהעל ידי אביטל ב ה' אוקטובר 15, 2009 8:26 am

היי אסתי, מה נשמע? תודה שהגבת קודם כל..
הם כבר טסו לעבודות בחו"ל אמנם, ובכל זאת זו בעיה מכיוון שבארה"ב בסופו של דבר מי שמתחתן- שזה נוצרים כמובן בד"כ, מתחתנים בכנסיות..
ואולמות אין הרבה בנמצא כי זו לא נורמה שלהם להתחתן באולם.
אולי רק בתוך מרכזים של יהודים יש.
אבל מה שקורה בסופו של דבר, במקום שכולנו נטוס אליהם לחתונה, בגלל שהם עברו לא מזמן, יותר משתלם שהם יבואו אלינו ויטיסו כמה וכמה חברים אבל זה עדיין יוצא יותר חסכוני ;)
בכל אופן תודה לך!
אביטל

הודעהעל ידי נעמה ב ב' נובמבר 23, 2009 10:12 am

לא שווה להם לקפוץ לארץ ולהתחתן פה? ואז יוכלו להזמין את החברים והמשפחה המורחבת בלי כל המשחקים האלו של מי נזמין וכמה יעלו הכרטיסי טיסה... בכל אופן אם יתחתנו בארץ, אז יש המלצות חמות על גני אירועים באזור המרכז..
שיהיה במזל..
נעמה

הודעהעל ידי אפרת ב ב' נובמבר 23, 2009 12:04 pm

מה לגבי חתונה בטבע... במקום באולם?
יש היום כל כך הרבה חברות שעוסקות בהפקת אירועים בטבע, גם בארץ וגם בחו"ל, זה גם מיוחד ויפה וגם מאוד גמיש, הם יכולים למשל להחליט שהם רוצים להתחתן על חוף הים, או ביער.. בלי יותר מידי להסתבך עם למצוא אולם, האם הוא מספיק גדול? וכו'
אפרת

הודעהעל ידי אסתי11 ב ג' נובמבר 24, 2009 12:04 pm

אני הייתי רוצה להתחתן בגן אירועים, זה מאוד יפה לפי דעתי.
הייתי באולם אירועים במרכז הארץ,נקרא ''אגדתא'', פשוט אין דברים כאלה. זה גם אולם וגם גן אירועים יפייפה.
אחותי התחתנה שם כשהייתה באמצע הלימודי משאבי אנוש .
אסתי11

הודעהעל ידי אביטל ב ג' נובמבר 24, 2009 4:26 pm

היי בנות! באמת תודה רבה על כל העצות והרעיונות!!
הם עדיין מתלבטים לגבי מיקום כי באמת כל האופציות פתוחות להם .. השאלה היא בכמה אנשים יבואו..
בגלל שהם לא יודעים בדיוק כמה אנשים יבואו מהעבודות בחו"ל שלהם אז הם לא יודעים כמה לסגור עם אולם או גן אירועים או אם כדאי להם באמת אירוע בטבע.
מזל שהם מתחתנים בקיץ ככה באמת אין בעיה באף מקום.. מה שכן הם צריכים קצת למהר כי יתחילו להגמר המקומות הפנויים בקרוב.
אביטל

הודעהעל ידי אסתי11 ב ד' נובמבר 25, 2009 11:58 am

תראי, אם זו משפחה קרובה אז הם יבואו מחו''ל על מנת לחגוג בשמחתם.
גם כשדוד שלי התחתן ,קרובי המשפחה הגיעו מארה''ב. לא רק שיש להם שם עבודה הם גם גרים שם,מרכז חייהם שם.
הם כמובן לא באו אם הילדים כי לילדים יש למחרת בית ספר. ואם הם כבר הגיעו לישראל הם לא יחזרו כבר למחרת, הם חזרו אחרי שבוע פחות או יותר.
הילדים היו עם בייביסיטר, ברגע שמוצאים בייביסיטר טובה שיודעת שמשמורת ילדים זו לא עבודה פשוטה ודורשת אחריות אז אפשר לנסוע בראש שקט ולהנות.
אסתי11

הודעהעל ידי אפרת ב ד' נובמבר 25, 2009 12:20 pm

משמורת ילדים באמת עבודה לא קלה, והיום גם קשה לסמוך כל כך מהר על הבייביסיטר, כי בכל זאת מדובר הילדים שלנו ואנחנו לא מחפשים סתם איזה ילדה שמכירה קצת שירי ילדים, אלא מישהי אחראית שתטפל בהם הכי טוב שאפשר, אני חושבת שאני אשתדל לא להשאיר את הילדים שלי עם מישהי זרה ואסע לחו"ל, זה ירגיש לי לא טוב, אולי כי אני פרנואידית.
אפרת

הודעהעל ידי אביטל ב ה' מרץ 11, 2010 2:01 pm

האמת אני לגמרי מסכימה איתך, אני גם לא הייתי רוצה להשאיר את הילדים שלי לכמה ימים כשאני בחו"ל עם בייביסיטר.
אני צריכה לדעת שיש מישהו רציני ואחראי המגן על הילדים שלי..
זה גם כמה ימים זה להכין אותם לגנים ולבתי ספר ואוכל וצהריים כשהם חוזרים ומקלחות וממש דאגה לכל דבר.
ואם כל המשפחה טסה אז זו בעייה כי גם סבא וסבתא טסים :)
אני לגמרי מבינה אותך..
מזל שאין הרבה אורחים מחו"ל וגם הם באים עם הילדים והכל לתקופה של כמה שבועות אז אין בעיה :D
אביטל

חזור אל אולמות אירועים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

בלוני הליום, בלוני ענק, בלונים מודפסים, גמבורי, זיקוקים, ליצנים, מברק מזמר, מופעי לייזר, נפצים, קוסמים, רקדניות בטן, בר מצווה, הזמנות לארועים, הפקת ארועים, חינות, חתונות, ימי הולדת, מסיבות הפתעה, מסיבות פרטיות, מסיבת רווקות, מסיבת רווקים, אהלים והצללות, במות, הגברה ותאורה, השכרת ציוד לחתונות, כסאות לחתונה, מתקני נוחיות ניידים, ציוד אור קולי, ציוד לארועים, ציוד לחתונות, אמני בידור, הרכבים מוסיקליים, זמרים, להקות, מתופפים, פירוטכניקה, תקליטנים, אולמות ארועים, ארועים בגני ארועים, ארועים על המים, בתי ארועים, בתי מלון לארועים, מועדונים לארועים, מסעדות לארועים, אלבומים דיגיטלים, אלבומים מעוצבים, הפקת קליפים, הקרנה על מסכים, צילום ארועים, צילום וידיאו, צילום סטילס, בארים לארועים, דוכני מזון, עוגות לארועים, קייטרינג, שף לארועים